limboshow

Limboshow in Antwerpen| Evenementen in AntwerpenDansschool Djiba is een jong en dynamisch entertainmentbedrijf in Antwerpen dat exclusieve, internationale, exotische shows en optredens verzorgt. Onze limboshow in Antwerpen is een toegevoegde waarde bij je kleine, grote of mega evenement; we doen alles met evenveel plezier en enthousiasme!Zoek je een dansgezelschap in Antwerpen dat een geweldige limbo show in Antwerpen neerzet met na afloop een spectaculaire vuurspuwshow met een steekvlam, indien de locatie daarvoor geschikt is: dan zorgt Dansschool Djiba ervoor dat jij en je gasten volledig worden ondergedompeld in het speelse ritme en de magie van de limbodans. Dit wordt vast en zeker een blijvende herinnering!Dansschool Djiba presenteert een geweldige limboshow met een spectaculair slot “vurig vuurspuwshow”, alleen mogelijk als de locatie daarvoor geschikt is! De limbo dance show in Antwerpen is een dansspektakel op caribische/Afrikaanse muziek en laat een onvergetelijk indruk achter. De interactie tussen de artiesten en het publiek zorgt voor een levendige en betrokken sfeer.

Onze limboshow kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je een limboshow houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor in: Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterend activiteit voor jou en je collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken. Is er een speciale deelnemer die extra in het zonnetje moet worden gezet? Natuurlijk kan je daarbij op ons rekenen!

Beschrijving "limboshow"
Oorsprong en achtergrond Limbo dans

De limbo dans is een acrobatische dans uit Trinidad waarbij de danser onder een stok door moet dansen. De oorspronkelijke betekenis van de limbo dans was, dat het de ziel van een geliefde overledene zou helpen om uit het voorgeborchte te ontsnappen. De rituele dans werd oorspronkelijk een week na een begrafenis gedanst.
De naam van de dans is afgeleid van de limbo, een ander woord voor het voorgeborchte.Inhoud van de Limboshow
In deze tropische dansshow betreden drie dansers de dansvloer in gekleurde en luchtige tropische kleding en binnen no time is de toon gezet en wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen. De danser die aan de beurt is gaat proberen om achterover onder de stok door te dansen. De stok wordt steeds wat lager gehangen, totdat er een uiteindelijke winnaar is overgebleven. Als de limbo competitie van het publiek afgelopen is, kan op verzoek de limboshow afgesloten worden met een vuurspuwshow. Een krachtige steekvlam is het einde van de show.De show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten bestaat uit 3 personen, allen limbodansers. De limboshow wordt energieker en krijgt meer “body” naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 6 artiesten.

Waarom 'limboshow'De 'limboshow' kan inzetten als:

Voor bedrijven:
een warme en indrukwekkende afsluiting van een congress of seminarie, productpresentatie, bedrijfsfeest, kerstfeest, afscheid van een collega, jubileum, schoolfeest enz.Voor particulieren:
Verjaardagsfeest, emigratie naar Afrika of Zuid-Amerika, behalen van diploma, bruiloftsfeest, buurtfeest, housewarming, themafeest, tuinfeest, jubileumfeest, kerstfeest, vrijgezellenfeest, afscheidsfeest, partijen, affiniteit met Afrika enz.

Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vuurshow voor je bezoekers/gasten te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Onze vuurspuwshows zijn altijd energiek,swingend, krachtig en exclusief, kortom: een echte belevenis.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Met onze jarenlange ervaring in de entertainment branche hebben we een team dat klaar staat om een spetterende limboshow in Antwerpen en limbodanceshow in Antwerpen te verzorgen
Professionele limbodansers in Antwerpen van een absoluut topniveau
Op één locatie shows in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker
Prachtige,originele Caribische/Afrikaanse kostuums
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Kosten
Dansschool Djiba vraagt een vast bedrag per artiest, per uur. Het bedrag is exclusief BTW, reiskosten en transportkosten en management fee. De prijs van een show kan variëren en worden vooral bepaald door de bekendheid van de artiest, de duur van het show en het aantal artiesten.

Aanvragen van een offerte voor een limboshow:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de limboshow, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de artiest(en) voor de show(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een show/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de show/optreden
Welk type show/optreden
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de show/optreden moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke limbo dansshow landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een limbodansshow wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een limbo show in Antwerpen, limbo show in Brussel, limbo show in Aalst, limbo show in Gent, limbo show in Sint-Niklaas, limbo show in Hasselt, limbo show in Brugge, limbo show in Oostende, limbo show in Leuven, limbo show in Tongeren, limbo show in Dendermonde, limbo show in Turnhout, limbo show in Kortrijk, limbo show in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend limbodance show in Antwerpen of show limbo dance in Antwerpen. Met deze tips wordt je bedrijfsfeest in Antwerpen een groot feest!


Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie