educatie

Danslessen en muzieklessen op school in AntwerpenDansschool Djiba biedt aan alle leeftijdscategorieën in het onderwijs de gelegenheid in contact te komen met de cultuur van andere delen van de wereld door onze danslessen in Antwerpen, dansworkshops in Antwerpen, muzieklessen in Antwerpen en muziekworkshops op. Wij stimuleren kinderen om op muziek- en dansgebied het beste uit zichzelf te halen.Waarom is danslessen en muzieklessen voor kinderen zo belangrijk op school?

Volgens de Dansschool Djiba filosofie is dans en muziek maken niet alleen een plezierige en energieke activiteiten voor kinderen; regelmatig dansen en muziek maken heeft een aantal grote pluspunten: het is belangrijk voor de ontwikkeling van onze hersenen/ontspannen, het helpt om vermoeidheid tegen te gaan, om verdriet en trauma’s te verwerken, om slaapproblemen op te lossen en….voor een beter schoolprestatiesWil je muzieklessen op school in Antwerpen organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Onze docenten laten de leerlingen op een ontspannen, educatieve wijze kennis maken met muziek en zang uit Afrika.

Onze muziek lessen in Antwerpen of muziek workshops in Antwerpen kan worden verzorgd op een zelf gekozen locatie of gewoon bij je school, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Keuze uit 2 verschillende muziek lessen of workshops1. DJEMBE [TROMMEL UIT WEST-AFRIKA]
2. BODY PERCUSSION [DANS/PERCUSSIE UIT ZUID-AFRIKA]


Wil je danslessen in Antwerpen of dansworkshop op school in Antwerpen organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Onze docenten laten de leerlingen op een ontspannen, educatieve wijze kennis maken met dansen uit diverse werelddelen.Het stimuleren van dansgevoel bij jongeren is belangrijk voor hun lichamelijke en sociale ontwikkeling. Tijdens onze dans lessen of dans workshops laten wij de jongeren zien hoe je alle delen van je lichaam ritmisch en onafhankelijk van elkaar kunt laten bewegen. Onze dansworkshops hebben vaak een link met een andere cultuur en zo ontdekken zij op een speelse en ongedwongen wijze een andere kant van zichzelf en van een andere cultuur.

Keuze uit 12 verschillende danslessen of workshops

1. Afrikaanse dans (West- en Centraal Afrika)
2. Breakdance (Afrika, Amerika)
3. Country line dance (Amerika)
4. Limbo dance (Trinidad)
5. Dominicaanse dans merengue (Dominicaanse Republiek)
6. Jamaicaanse dans reggaeton (Mix van diverse werelddelen)
7. Salsa dansen (Cuba)
8. Braziliaanse dans Samba (Mix van diverse werelddelen)
9. Streetdance (Amerika)
Waarom bij Dansschool Djiba

Professionele muziekdocenten en dansdocenten met ruime ervaring in het lesgeven aan cursisten van verschillende niveaus
Duidelijk en gestructureerd lesprogramma
Persoonlijke aandacht ook voor kinderen met weinig ritmegevoel

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, dans of muziek workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe.

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Unieke dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshops op school in Antwerpen,workshops op school in Brussel,workshops op school in Aalst,workshops op school in Gent,workshops op school in Sint-Niklaas,workshops op school in Hasselt,workshops op school in Brugge,workshops op school in Oostende, workshops op school in Leuven,workshops op school in Tongeren,workshops op school in Dendermonde, workshops op school in Turnhout,workshops op school in Kortrijk, workshops op school in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend kids danslessen in Antwerpen of djembelessen op school in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!