bollywood dans workshop

Workshop bollywood dans in Antwerpen bij je thuis|
bollywood dans vrijgezellenfeest in Antwerpen op locatieworkshop bollywood dans in Antwerpen| vrijgezellenfeest met bollywood dans workshop in Antwerpen bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.Ga je een vrijgezellenfeest in Antwerpen organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop bollywood dans in Antwerpen? Met onze bollywood dans workshop in Antwerpen leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen bollywood dans.

Met onze bollywood dans lessen in Antwerpen leer je op een vrijgezellenavond in Antwerpen gedurende een uur of langer met veel plezier samen bollywood dansen .

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is bollywood dans. Natuurlijk geniet je van het bollywood dance, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze bollywood dans avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een bollywood dans workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een bollywood dans workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de bollywood dans gedanst moet worden, maar onze bollywood dans workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze bollywood dansworkshop kunnen worden verzorgd op onze vaste locatie in Antwerpen:

Via Via Antwerpen
Wolstraat 43
2000 Antwerpen

of op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop bollywood dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met bollywood dans workshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je bollywood dansworkshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop bollywood dans

Oorsprong en achtergrond
Bollywood dance is geen dans op zich, met vaste figuren en passen. Bollywood is de bijnaam van de Hindi filmindustrie in Bombay. De naam Bollywood is een samensmelting van Bombay en Hollywood. Bollywood-dance bestaat uit een mix van verschillen de stijlen, zoals: street- en hiphop, modern jazz, salsa en elementen uit de klassiek en historische Indiase dansen. Bollywood is een life-style in muziek, dans, film en mode en kent een groeiende populariteit onder de jongeren.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de bollywood dans.
We beginnen met eenvoudige bollywood dans basispassen, ondersteund door het geluid van bollywood muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Een danspartner is niet nodig.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele bollywood dans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Bollywood dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- bollywood dans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de bollywood dans workshop:Mini- bollywood dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- bollywooddans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- bollywood dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop bollywood dans en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, bollywood dans, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, merengue, reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, Orientaalse Buikdans, dans workshops, djembe spelen

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een bollywood dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste bollywood dans workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke bollywood dance dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een bollywoodworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop Indische dans bollywood in Antwerpenworkshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend bollywood dans in Antwerpen of workshop bollywood dans in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Brussel, workshop Indische dans bollywood in Antwerpen, workshop Indische dans bollywood in Gent, workshop Indische dans bollywood in Charleroi, workshop Indische dans bollywood in Luik, workshop Indische dans bollywood in Brugge, workshop Indische dans bollywood in Namen, workshop Indische dans bollywood in Leuven, workshop Indische dans bollywood in Bergen, workshop Indische dans bollywood in Mechelen, workshop Indische dans bollywood in Aalst, workshop Indische dans bollywood in La Louvière, workshop Indische dans bollywood in Kortrijk, workshop Indische dans bollywood in Hasselt, workshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaas, workshop Indische dans bollywood in Oostende, workshop Indische dans bollywood in Doornik, workshop Indische dans bollywood in Genk, workshop Indische dans bollywood in Seraing, workshop Indische dans bollywood in Roeselare, workshop Indische dans bollywood in Moeskroen, workshop Indische dans bollywood in Verviers, workshop Indische dans bollywood in Dendermonde, workshop Indische dans bollywood in Beringen, workshop Indische dans bollywood in Turnhout, workshop Indische dans bollywood in Vilvoorde, workshop Indische dans bollywood in Lokeren, workshop Indische dans bollywood in Sint-Truiden, workshop Indische dans bollywood in Herstal, workshop Indische dans bollywood in Geel, workshop Indische dans bollywood in Ninove, workshop Indische dans bollywood in Halle, workshop Indische dans bollywood in Waregem, workshop Indische dans bollywood in Châtelet, workshop Indische dans bollywood in Ieper, workshop Indische dans bollywood in Lier, workshop Indische dans bollywood in Lommel, workshop Indische dans bollywood in Waver, workshop Indische dans bollywood in Binche, workshop Indische dans bollywood in Tienen, workshop Indische dans bollywood in Menen, workshop Indische dans bollywood in Geraardsbergen, workshop Indische dans bollywood in Bilzen, workshop Indische dans bollywood in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Indische dans bollywood in Tongeren, workshop Indische dans bollywood in Oudenaarde, workshop Indische dans bollywood in Deinze, workshop Indische dans bollywood in Aarschot, workshop Indische dans bollywood in Aat, workshop Indische dans bollywood in Aarlen, workshop Indische dans bollywood in Herentals,workshop Indische dans bollywood in Izegem, workshop Indische dans bollywood in Harelbeke, workshop Indische dans bollywood in Nijvel, workshop Indische dans bollywood in Zinnik, workshop Indische dans bollywood in Andenne, workshop Indische dans bollywood in Ronse, workshop Indische dans bollywood in Zottegem, workshop Indische dans bollywood in Mortsel, workshop Indische dans bollywood in Maaseik, workshop Indische dans bollywood in Gembloers, workshop Indische dans bollywood in Diest, workshop Indische dans bollywood in Saint-Ghislain, workshop Indische dans bollywood in Fleurus, workshop Indische dans bollywood in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Indische dans bollywood in 's-Gravenbrakel, workshop Indische dans bollywood in Hoei, workshop Indische dans bollywood in Hoogstraten, workshop Indische dans bollywood in Eeklo, workshop Indische dans bollywood in Torhout, workshop Indische dans bollywood in Poperinge, workshop Indische dans bollywood in Dilsen-Stokkem, workshop Indische dans bollywood in Tielt, workshop Indische dans bollywood in Blankenberge, workshop Indische dans bollywood in Eupen, workshop Indische dans bollywood in Lessen, workshop Indische dans bollywood in Wervik, workshop Indische dans bollywood in Walcourt, workshop Indische dans bollywood in Komen-Waasten, workshop Indische dans bollywood in Marche-en-Famenne.

workshop Indische dans bollywood in Aartselaar, workshop Indische dans bollywood in Antwerpen, workshop Indische dans bollywood in Arendonk, workshop Indische dans bollywood in Baarle-Hertog, workshop Indische dans bollywood in Balen, workshop Indische dans bollywood in Beerse, workshop Indische dans bollywood in Berlaar, workshop Indische dans bollywood in Boechout, workshop Indische dans bollywood in Bonheiden, workshop Indische dans bollywood in Boom, workshop Indische dans bollywood in Bornem, workshop Indische dans bollywood in Borsbeek, workshop Indische dans bollywood in Brasschaat, workshop Indische dans bollywood in Brecht, workshop Indische dans bollywood in Dessel, workshop Indische dans bollywood in Duffel, workshop Indische dans bollywood in Edegem, workshop Indische dans bollywood in Essen, workshop Indische dans bollywood in Geel, workshop Indische dans bollywood in Grobbendonk, workshop Indische dans bollywood in Heist-op-den-Berg, workshop Indische dans bollywood in Hemiksem, workshop Indische dans bollywood in Herentals, workshop Indische dans bollywood in Herenthout, workshop Indische dans bollywood in Herselt, workshop Indische dans bollywood in Hoogstraten, workshop Indische dans bollywood in Hove, workshop Indische dans bollywood in Hulshout, workshop Indische dans bollywood in Kalmthout, workshop Indische dans bollywood in Kapellen, workshop Indische dans bollywood in Kasterlee, workshop Indische dans bollywood in Kontich, workshop Indische dans bollywood in Laakdal, workshop Indische dans bollywood in Lier, workshop Indische dans bollywood in Lille, workshop Indische dans bollywood in Lint, workshop Indische dans bollywood in Malle, workshop Indische dans bollywood in Mechelen, workshop Indische dans bollywood in Meerhout, workshop Indische dans bollywood in Merksplas, workshop Indische dans bollywood in Mol, workshop Indische dans bollywood in Mortsel, workshop Indische dans bollywood in Niel, workshop Indische dans bollywood in Nijlen, workshop Indische dans bollywood in Olen, workshop Indische dans bollywood in Oud-Turnhout, workshop Indische dans bollywood in Putte, workshop Indische dans bollywood in Puurs, workshop Indische dans bollywood in Ranst, workshop Indische dans bollywood in Ravels,workshop Indische dans bollywood in Retie, workshop Indische dans bollywood in Rijkevorsel, workshop Indische dans bollywood in Rumst, workshop Indische dans bollywood in Schelle, workshop Indische dans bollywood in Schilde, workshop Indische dans bollywood in Schoten, workshop Indische dans bollywood in Sint-Amands, workshop Indische dans bollywood in Sint-Katelijne-Waver, workshop Indische dans bollywood in Stabroek, workshop Indische dans bollywood in Turnhout, workshop Indische dans bollywood in Vorselaar, workshop Indische dans bollywood in Vosselaar, workshop Indische dans bollywood in Westerlo, workshop Indische dans bollywood in Wijnegem, workshop Indische dans bollywood in Willebroek, workshop Indische dans bollywood in Wommelgem, workshop Indische dans bollywood in Wuustwezel, workshop Indische dans bollywood in Zandhoven, workshop Indische dans bollywood in Zoersel, workshop Indische dans bollywood in Zwijndrecht, workshop Indische dans bollywood in Gent, workshop Indische dans bollywood in Brussel, workshop Indische dans bollywood in Brugge, workshop Indische dans bollywood in Leuven, workshop Indische dans bollywood in Aalst, workshop Indische dans bollywood in Kortrijk, workshop Indische dans bollywood in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Indische dans bollywood in Oostende, workshop Indische dans bollywood in Genk, workshop Indische dans bollywood in Doornik, workshop Indische dans bollywood in Roeselare, workshop Indische dans bollywood in Moeskroen, workshop Indische dans bollywood in Lokeren, workshop Indische dans bollywood in Sint-Truiden, workshop Indische dans bollywood in Mariakerke, workshop Indische dans bollywood in Drongen, workshop Indische dans bollywood in Wondelgem, workshop Indische dans bollywood in Sint-Amandsberg, workshop Indische dans bollywood in Oostakker, workshop Indische dans bollywood in Ledeberg, workshop Indische dans bollywood in Gentbrugge, workshop Indische dans bollywood in Afsnee, workshop Indische dans bollywood in Sint-Denijs-Westrem, workshop Indische dans bollywood in Zwijnaarde, workshop Indische dans bollywood in Wachtebeke, workshop Indische dans bollywood in Lochristi, wkorkshop Indische dans bollywood in Destelbergen, workshop Indische dans bollywood in Melle, workshop Indische dans bollywood in Merelbeke,workshop Indische dans bollywood in Heusden, workshop Indische dans bollywood in Zevergem, workshop Indische dans bollywood in De Pinte, workshop Indische dans bollywood in Sint-Martens-Latem, workshop Indische dans bollywood in Sint-Martens-Leerne, workshop Indische dans bollywood in Deinze, workshop Indische dans bollywood in Vosselare, workshop Indische dans bollywood in Nevele, workshop Indische dans bollywood in Landegem, workshop Indische dans bollywood in Merendree, workshop Indische dans bollywood in Alken, workshop Indische dans bollywood in As, workshop Indische dans bollywood in Beringen, workshop Indische dans bollywood in Bilzen, workshop Indische dans bollywood in Bocholt, workshop Indische dans bollywood in Borgloon, workshop Indische dans bollywood in Bree, workshop Indische dans bollywood in Diepenbeek, workshop Indische dans bollywood in Dilsen-Stokkem, workshop Indische dans bollywood in Genk, workshop Indische dans bollywood in Gingelom, workshop Indische dans bollywood in Halen, workshop Indische dans bollywood in Ham, workshop Indische dans bollywood in Hamont-Achel, workshop Indische dans bollywood in Hechtel-Eksel, workshop Indische dans bollywood in Heers, workshop Indische dans bollywood in Herk-de-Stad, workshop Indische dans bollywood in Herstappe, workshop Indische dans bollywood in Heusden-Zolder, workshop Indische dans bollywood in Hoeselt, workshop Indische dans bollywood in Houthalen-Helchteren, workshop Indische dans bollywood in Kinrooi, workshop Indische dans bollywood in Kortessem, workshop Indische dans bollywood in Lanaken, workshop Indische dans bollywood in Leopoldsburg, workshop Indische dans bollywood in Lommel, workshop Indische dans bollywood in Lummen, workshop Indische dans bollywood in Maaseik, workshop Indische dans bollywood in Maasmechelen, workshop Indische dans bollywood in Meeuwen-Gruitrode, workshop Indische dans bollywood in Neerpelt, workshop Indische dans bollywood in Nieuwerkerken, workshop Indische dans bollywood in Opglabbeek, workshop Indische dans bollywood in Overpelt, workshop Indische dans bollywood in Peer, workshop Indische dans bollywood in Riemst, workshop Indische dans bollywood in Sint-Truiden, workshop Indische dans bollywood in Tessenderlo, workshop Indische dans bollywood in Tongeren, workshop Indische dans bollywood in Voeren, workshop Indische dans bollywood in Wellen, workshop Indische dans bollywood in Zonhoven, workshop Indische dans bollywood in Zutendaal, workshop Indische dans bollywood in Aarschot, workshop Indische dans bollywood in Affligem, workshop Indische dans bollywood in Asse, workshop Indische dans bollywood in Beersel, workshop Indische dans bollywood in Begijnendijk, workshop Indische dans bollywood in Bekkevoort, workshop Indische dans bollywood in Bertem, workshop Indische dans bollywood in Bever, workshop Indische dans bollywood in Bierbeek, workshop Indische dans bollywood in Boortmeerbeek, workshop Indische dans bollywood in Boutersem, workshop Indische dans bollywood in Diest, workshop Indische dans bollywood in Dilbeek, workshop Indische dans bollywood in Drogenbos, workshop Indische dans bollywood in Galmaarden, workshop Indische dans bollywood in Geetbets, workshop Indische dans bollywood in Glabbeek, workshop Indische dans bollywood in Gooik, workshop Indische dans bollywood in Grimbergen, workshop Indische dans bollywood in Haacht, workshop Indische dans bollywood in Halle, workshop Indische dans bollywood in Herent, workshop Indische dans bollywood in Herne, workshop Indische dans bollywood in Hoegaarden, workshop Indische dans bollywood in Hoeilaart, workshop Indische dans bollywood in Holsbeek, workshop Indische dans bollywood in Huldenberg, workshop Indische dans bollywood in Kampenhout, workshop Indische dans bollywood in Kapelle-op-den-Bos, workshop Indische dans bollywood in Keerbergen, workshop Indische dans bollywood in Kortenaken, workshop Indische dans bollywood in Kortenberg, workshop Indische dans bollywood in Kraainem, workshop Indische dans bollywood in Landen, workshop Indische dans bollywood in Lennik, workshop Indische dans bollywood in Liedekerke, workshop Indische dans bollywood in Linkebeek, workshop Indische dans bollywood in Linter, workshop Indische dans bollywood in Londerzeel, workshop Indische dans bollywood in Lubbeek, workshop Indische dans bollywood in Machelen, workshop Indische dans bollywood in Meise, workshop Indische dans bollywood in Merchtem, workshop Indische dans bollywood in Opwijk, workshop Indische dans bollywood in Oud-Heverlee, workshop Indische dans bollywood in Overijse, workshop Indische dans bollywood in Pepingen, workshop Indische dans bollywood in Roosdaal, workshop Indische dans bollywood in Rotselaar, workshop Indische dans bollywood in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Indische dans bollywood in Sint-Genesius-Rode, workshop Indische dans bollywood in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Indische dans bollywood in Steenokkerzeel, workshop Indische dans bollywood in Ternat, workshop Indische dans bollywood in Tervuren, workshop Indische dans bollywood in Tielt-Winge, workshop Indische dans bollywood in Tienen, workshop Indische dans bollywood in Tremelo, Workshop Indische dans bollywood in Vilvoorde, workshop Indische dans bollywood in Wemmel, workshop Indische dans bollywood in Wezembeek-Oppem, workshop Indische dans bollywood in Zaventem, workshop Indische dans bollywood in Zemst, workshop Indische dans bollywood in Zoutleeuw, workshop Indische dans bollywood in Alveringem, workshop Indische dans bollywood in Anzegem, workshop Indische dans bollywood in Ardooie, workshop Indische dans bollywood in Avelgem, workshop Indische dans bollywood in Beernem, workshop Indische dans bollywood in Blankenberge, workshop Indische dans bollywood in Bredene, workshop Indische dans bollywood in Damme, workshop Indische dans bollywood in De Haan, workshop Indische dans bollywood in De Panne, workshop Indische dans bollywood in Deerlijk, workshop Indische dans bollywood in Dentergem, Workshop Indische dans bollywood in Diksmuide, workshop Indische dans bollywood in Gistel, workshop Indische dans bollywood in Harelbeke, workshop Indische dans bollywood in Heuvelland, workshop Indische dans bollywood in Hooglede, workshop Indische dans bollywood in Houthulst, workshop Indische dans bollywood in Ichtegem, workshop Indische dans bollywood in Ieper, workshop Indische dans bollywood in Ingelmunster, workshop Indische dans bollywood in Izegem, workshop Indische dans bollywood in Jabbeke, workshop Indische dans bollywood in Knokke-Heist, workshop Indische dans bollywood in Koekelare, workshop Indische dans bollywood in Koksijde, workshop Indische dans bollywood in Kortemark, workshop Indische dans bollywood in Kortrijk, workshop Indische dans bollywood in Kuurne, workshop Indische dans bollywood in Langemark-Poelkapelle, workshop Indische dans bollywood in Ledegem, workshop Indische dans bollywood in Lendelede, workshop Indische dans bollywood in Lichtervelde, workshop Indische dans bollywood in Lo-Reninge, workshop Indische dans bollywood in Menen, workshop Indische dans bollywood in Mesen, workshop Indische dans bollywood in Meulebeke, workshop Indische dans bollywood in Middelkerke, workshop Indische dans bollywood in Moorslede, workshop Indische dans bollywood in Nieuwpoort, workshop Indische dans bollywood in Oostende, workshop Indische dans bollywood in Oostkamp, workshop Indische dans bollywood in Oostrozebeke, workshop Indische dans bollywood in Oudenburg, workshop Indische dans bollywood in Pittem, workshop Indische dans bollywood in Poperinge, workshop Indische dans bollywood in Roeselare, workshop Indische dans bollywood in Ruiselede, workshop Indische dans bollywood in Spiere-Helkijn, workshop Indische dans bollywood in Staden, workshop Indische dans bollywood in Tielt, workshop Indische dans bollywood in Torhout, workshop Indische dans bollywood in Veurne, workshop Indische dans bollywood in Vleteren, workshop Indische dans bollywood in Waregem, workshop Indische dans bollywood in Wervik, workshop Indische dans bollywood in Wevelgem, workshop Indische dans bollywood in Wielsbeke, workshop Indische dans bollywood in Wingene, workshop Indische dans bollywood in Zedelgem, workshop Indische dans bollywood in Zonnebeke, workshop Indische dans bollywood in Zuienkerke, workshop Indische dans bollywood in Zwevegem, workshop Indische dans bollywood in Aarlen, workshop Indische dans bollywood in Attert, workshop Indische dans bollywood in Aubange, workshop Indische dans bollywood in Bastenaken, workshop Indische dans bollywood in Bertogne, workshop Indische dans bollywood in Bertrix, workshop Indische dans bollywood in Bouillon, workshop Indische dans bollywood in Chiny, workshop Indische dans bollywood in Daverdisse, workshop Indische dans bollywood in Durbuy, workshop Indische dans bollywood in Érezée, workshop Indische dans bollywood in Étalle, workshop Indische dans bollywood in Fauvillers, workshop Indische dans bollywood in Florenville, workshop Indische dans bollywood in Gouvy, workshop Indische dans bollywood in Habay, workshop Indische dans bollywood in Herbeumont, workshop Indische dans bollywood in Hotton, workshop Indische dans bollywood in Houffalize, workshop Indische dans bollywood in La Roche-en-Ardenne, workshop Indische dans bollywood in Léglise, workshop Indische dans bollywood in Libin, workshop Indische dans bollywood in Libramont-Chevigny, workshop Indische dans bollywood in Manhay, workshop Indische dans bollywood in Marche-en-Famenne, workshop Indische dans bollywood in Martelange, workshop Indische dans bollywood in Meix-devant-Virton, workshop Indische dans bollywood in Messancy, workshop Indische dans bollywood in Musson, workshop Indische dans bollywood in Nassogne, workshop Indische dans bollywood in Neufchâteau, workshop Indische dans bollywood in Paliseul, workshop Indische dans bollywood in Rendeux, workshop Indische dans bollywood in Rouvroy, workshop Indische dans bollywood in Sainte-Ode, workshop Indische dans bollywood in Saint-Hubert, workshop Indische dans bollywood in Saint-Léger, workshop Indische dans bollywood in Tellin, workshop Indische dans bollywood in Tenneville, workshop Indische dans bollywood in Tintigny, workshop Indische dans bollywood in Vaux-sur-Sûre, workshop Indische dans bollywood in Vielsalm, workshop Indische dans bollywood in Virton, workshop Indische dans bollywood in Wellin, workshop Indische dans bollywood in Aiseau-Presles, workshop Indische dans bollywood in Anderlues, workshop Indische dans bollywood in Antoing, workshop Indische dans bollywood in Aat, workshop Indische dans bollywood in Beaumont, workshop Indische dans bollywood in Belœil, workshop Indische dans bollywood in Bernissart, workshop Indische dans bollywood in Binche, workshop Indische dans bollywood in Boussu, workshop Indische dans bollywood in 's-Gravenbrakel, Workshop Indische dans bollywood in Brugelette, workshop Indische dans bollywood in Brunehaut, workshop Indische dans bollywood in Celles, workshop Indische dans bollywood in Chapelle-lez-Herlaimont, workshop Indische dans bollywood in Charleroi, workshop Indische dans bollywood in Châtelet.

DSD_BE_NL_VGZ VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten in Brussel, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Gent, vrijgezellenfeesten in Charleroi, vrijgezellenfeesten in Luik, vrijgezellenfeesten in Brugge, vrijgezellenfeesten in Namen, vrijgezellenfeesten in Leuven, vrijgezellenfeesten in Bergen, vrijgezellenfeesten in Mechelen, vrijgezellenfeesten in Aalst, vrijgezellenfeesten in La Louvière, vrijgezellenfeesten in Kortrijk, vrijgezellenfeesten in Hasselt, vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten in Oostende, vrijgezellenfeesten in Doornik, vrijgezellenfeesten in Genk, vrijgezellenfeesten in Seraing, vrijgezellenfeesten in Roeselare, vrijgezellenfeesten in Moeskroen, vrijgezellenfeesten in Verviers, vrijgezellenfeesten in Dendermonde, vrijgezellenfeesten in Beringen, vrijgezellenfeesten in Turnhout,

DSD_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Braziliaanse dans axe bahia in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Brusselworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Aalstworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Gentworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Hasseltworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Bruggeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Oostendeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Leuvenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Tongerenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpenworkshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpenworkshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN

workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN
workshop cocktails shaken in Antwerpenworkshop cocktails shaken in Brusselworkshop cocktails shaken in Aalstworkshop cocktails shaken in Gentworkshop cocktails shaken in Sint-Niklaasworkshop cocktails shaken in Hasseltworkshop cocktails shaken in Bruggeworkshop cocktails shaken in Oostendeworkshop cocktails shaken in Leuvenworkshop cocktails shaken in Tongerenworkshop cocktails shaken in Dendermondeworkshop cocktails shaken in Turnhoutworkshop cocktails shaken in Kortrijkworkshop cocktails shaken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Antwerpenworkshop cocktails mixen in Brusselworkshop cocktails mixen in Aalstworkshop cocktails mixen in Gentworkshop cocktails mixen in Sint-Niklaasworkshop cocktails mixen in Hasseltworkshop cocktails mixen in Bruggeworkshop cocktails mixen in Oostendeworkshop cocktails mixen in Leuvenworkshop cocktails mixen in Tongerenworkshop cocktails mixen in Dendermondeworkshop cocktails mixen in Turnhoutworkshop cocktails mixen in Kortrijkworkshop cocktails mixen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE
workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.


DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease dance in Antwerpenworkshop striptease dance in Brusselworkshop striptease dance in Aalstworkshop striptease dance in Gentworkshop striptease dance in Sint-Niklaasworkshop striptease dance in Hasseltworkshop striptease dance in Bruggeworkshop striptease dance in Oostendeworkshop striptease dance in Leuvenworkshop striptease dance in Tongerenworkshop striptease dance in Dendermondeworkshop striptease dance in Turnhoutworkshop striptease dance in Kortrijkworkshop striptease dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN GROEPSUITJE
Groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,


DSD_BE_NL_VGZ COCKTAILSMAKEN VRIJGEZELLENAVOND
vrijgezellenavond cocktails maken in Brussel, vrijgezellenavond cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenavond cocktails maken in Gent, vrijgezellenavond cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenavond cocktails maken in Luik, vrijgezellenavond cocktails maken in Brugge, vrijgezellenavond cocktails maken in Namen, vrijgezellenavond cocktails maken in Leuven, vrijgezellenavond cocktails maken in Bergen, vrijgezellenavond cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenavond cocktails maken in Aalst, vrijgezellenavond cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenavond cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenavond cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenavond cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenavond cocktails maken in Oostende, vrijgezellenavond cocktails maken in Doornik, vrijgezellenavond cocktails maken in Genk, vrijgezellenavond cocktails maken in Seraing, vrijgezellenavond cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenavond cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenavond cocktails maken in Verviers, vrijgezellenavond cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenavond cocktails maken in Beringen, vrijgezellenavond cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten in Antwerpenvrijgezellenfeesten in Brusselvrijgezellenfeesten in Aalstvrijgezellenfeesten in Gentvrijgezellenfeesten in Sint-Niklaasvrijgezellenfeesten in Hasseltvrijgezellenfeesten in Bruggevrijgezellenfeesten in Oostendevrijgezellenfeesten in Leuvenvrijgezellenfeesten in Tongerenvrijgezellenfeesten in Dendermondevrijgezellenfeesten in Turnhoutvrijgezellenfeesten in Kortrijkvrijgezellenfeesten in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANSOE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIAOE_BE_NL_OLD_VGZ_AXEBAHIA
workshop Brazilaanse dans Axe in Antwerpenworkshop Brazilaanse dans Axe in Brusselworkshop Brazilaanse dans Axe in Aalstworkshop Brazilaanse dans Axe in Gentworkshop Brazilaanse dans Axe in Sint-Niklaasworkshop Brazilaanse dans Axe in Hasseltworkshop Brazilaanse dans Axe in Bruggeworkshop Brazilaanse dans Axe in Oostendeworkshop Brazilaanse dans Axe in Leuvenworkshop Brazilaanse dans Axe in Tongerenworkshop Brazilaanse dans Axe in Dendermondeworkshop Brazilaanse dans Axe in Turnhoutworkshop Brazilaanse dans Axe in Kortrijkworkshop Brazilaanse dans Axe in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANSOLD_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS
djembe workshop in Renswoude
,  djembe workshop in Tilburg,djembe workshop in Maastricht, djembe workshop in Utrechtse Heuvelrug, djembe workshop in Houten, djembe workshop in Ijsselstein, djembe workshop in Lopik, djembe workshop in Montfoort, djembe workshop in Oudewater, djembe workshop in Veenendaal,

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANSOE_BE_NL_OLD_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpenworkshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
workshop cocktails maken in Antwerpenworkshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCEOE_BE_NL_OLD_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Antwerpenworkshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe in Antwerpenworkshop djembe in Brusselworkshop djembe in Aalstworkshop djembe in Gentworkshop djembe in Sint-Niklaasworkshop djembe in Hasseltworkshop djembe in Bruggeworkshop djembe in Oostendeworkshop djembe in Leuvenworkshop djembe in Tongerenworkshop djembe in Dendermondeworkshop djembe in Turnhoutworkshop djembe in Kortrijkworkshop djembe in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.OE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_MERENGUE
workshop Dominikaanse dans merengue in Antwerpenworkshop Dominikaanse dans merengue in Brusselworkshop Dominikaanse dans merengue in Aalstworkshop Dominikaanse dans merengue in Gentworkshop Dominikaanse dans merengue in Sint-Niklaasworkshop Dominikaanse dans merengue in Hasseltworkshop Dominikaanse dans merengue in Bruggeworkshop Dominikaanse dans merengue in Oostendeworkshop Dominikaanse dans merengue in Leuvenworkshop Dominikaanse dans merengue in Tongerenworkshop Dominikaanse dans merengue in Dendermondeworkshop Dominikaanse dans merengue in Turnhoutworkshop Dominikaanse dans merengue in Kortrijkworkshop Dominikaanse dans merengue in Mechelen.

OE_BE_NL_OLD_VGZ_PAALDANSEN
Paaldansen workshop in Antwerpen, Paaldansen workshop in Brussel,Paaldansen workshop in Gent, Paaldansen workshop in Brugge,Paaldansen workshop in Leuven, Paaldansen workshop in Mechelen,Paaldansen workshop in Aalst, Paaldansen workshop in Kortrijk,Paaldansen workshop in HasseltPaaldansen workshop in TurnhoutPaaldansen workshop in Lochristi en Paaldansen workshop in Mol.

OE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN

workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETONOE_BE_NL_OLD_VGZ_REGGAETON
workshop reggaeton in Antwerpenworkshop reggaeton in Brusselworkshop reggaeton in Aalstworkshop reggaeton in Gentworkshop reggaeton in Sint-Niklaasworkshop reggaeton in Hasseltworkshop reggaeton in Bruggeworkshop reggaeton in Oostendeworkshop reggaeton in Leuvenworkshop reggaeton in Tongerenworkshop reggaeton in Dendermondeworkshop reggaeton in Turnhoutworkshop reggaeton in Kortrijkworkshop reggaeton in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans samba in Gentworkshop Braziliaanse dans samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans samba in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease in Antwerpenworkshop striptease in Brusselworkshop striptease in Aalstworkshop striptease in Gentworkshop striptease in Sint-Niklaasworkshop striptease in Hasseltworkshop striptease in Bruggeworkshop striptease in Oostendeworkshop striptease in Leuvenworkshop striptease in Tongerenworkshop striptease in Dendermondeworkshop striptease in Turnhoutworkshop striptease in Kortrijkworkshop striptease in Mechelen.